Okategoriserade

Kanske Sveriges minsta inredningsbutik

Tro det eller inte men denna butik är inte större en så där 2 kvadratmeter

Det ligger på Storvretavägen i Uppsala.

kungsgården butik
Butiken heter kungsgården och man kanske bör knacka på för de som driver den bor precis bredvid inredningsbutiken.
Inredningsbutik
Här hittar du inredning och plantor samt även buketter. Du betalar så klart med swish och de har bara öppet på lördagar mellan kl 12.14 så jag ska nog besöka dem en lördag och se om jag hittar något jag kan köpa hem.

Denna butik ligger lite utanför Uppsala närmare sagt väldigt nära Gamla Uppsala. När man kommer en bit ut på vägen så hittar man även lösa små höns som inte har trafikvett de är lite överallt och det är otroligt trevligt att se dem. Om jag minns rätt så fanns det även små svarta höns som såg väldigt exklusiva ut. Här kan du även köpa ägg från frigående höns och som dessutom då är ekologiska.

Ägg man köper från gårdar kring Uppsala är otroligt goda och de har mycket hårdare skal än de man köper i butiker. Just för att de mår bättre och har därför bättre kvalité så klart på sina ägg.