Okategoriserade

Den härliga lantliga stilen och Shabby chic i ett

Här ser ni den mest naturliga och härliga stilen där man blandar gammal med riktigt shabby chic.

En tunna man kunde bevara ost i och en hjul vid ladugårdens ingång. Tänk dig en tidig morgon innan man ska upp för att få sin första lektion på en gammal anrik internatskola. Husfrun går och hämtar ost och mjölk som barnen ska få som frukost. Då är det verkligen närproducerat och ekologiskt.

Barn som går i en internatskola lång ute i natur och skog har också bättre förmåga att lära in nya saker. De behöver verkligen komma bort från staden och allt som kan locka dem. När man studerar så räcker klasskamraterna gott och väl om de vuxna ser till att ingen blir utfryst för annars blir det ett helvete för dessa barn långt fram i det vuxna livet.

Barn behöver verkligen en fin lantlig inredning blandat med Shabby chic för att verkligen känna sig hemma i denna miljö. Maten ska också vara närproducerat och ekologisk för det vi får i oss påverkar vårt minne mer än vad vi kan ana. Här kan man verkligen njuta av naturen och barrens doft när man vaknar på morgonen. När man väl har ätit en god frukost och fått promenera till klassrummet kan man verkligen börja sin dag på bästa sätt.