Okategoriserade

Blommor är alltid rätt när det gäller Shabby chic

Blommor som är syntetiska dvs ej äkta passar alltid in när man ska inreda ett shabby chic inrett hem.

Det är då oftast vita eller rosa blommor. Går så klart även bra med blommor som har pastellfärger. Det får helt enkelt inte bli för skarpa färger när man ska göra denna typ av inredning. För vi vill ju blanda gammalt och nytt när det gäller att blanda färger som går ihop.

Man kan då tex ta något som är vackert och puderrosa och blanda det med antingen något helt antikt som rokoko möbler eller bara som nedan bild hämta en stubbe från skogen. Vips så har du skapat något som är helt unikt.

Här ser du kuddar och tyg i pastellfärger som hänger på en stege som är gammal. Längre ned ser du en björk stubbe.
Här ser du stubben av björk i en större version. Du kan säkert hitta det i en skog utanför din egen stad.