Kök

Vad står shabby chic inredning för?

Många förknippar Shabby chic inredning med att man blandar gammal med nytt

Detta är en självklarhet att det är vad det egentligen innebär, men det innebär också alla färger som går i ljus och pastellfärger. Man säger också att det är en romantisk stil som går tillbaka till gamla dagar och lantlig stil. Visst kan det vara svårt att sätta fingret på det. Här kommer ett ex på hur det kan se ut.

I köket ska du inreda med tex gammalrosa plåtburkar som visas på nedan bild.

Jag vet exakt hur jag vill ha det när jag ska inreda mitt kök. Ett kök är platsen man vistas mest på och då ska man verkligen lägga det mesta fokusen på köket. När det gäller sovrum och vardagsrum så kan det vara stilrent utan för mycket detaljer. När det gäller kök då ska man verkligen vara detaljrik med massor av pynt och förvaringslådor.

Ett kök ska ha detaljer som tex låtsasmat och godis som inredningsdetalj för att väcka din aptit. Det får även barnen att trivas bättre i köket. Sitter man i ett kök som är för stilrent är risken att man efter ett tag blir väldigt rastlös. Detta är något man verkligen vill undvika om man ska umgås under en längre tid i köket.

Nedan grytlappar är typiska för lantlig stil av Shabby chic.

Dina kryddor kan du bevara trälådor som nedan så får du verkligen gammaldags stil.

Vore det inte härligt med att bo på ett slott och sedan ha ett helt rum för ditt skafferi?

Glöm ej dekorera överallt i köket även om du ska ställa fram lite olivolja mm så ska du se till att göra det med aptit.

Du kan ha en liten butik anknyter till ditt kök där folk kan få gå in och köpa med sig hem saker. Här har du godis från Walters som passar in i ditt gammaldags  kök.

Dessa lådor passar lika bra till ett barnrum som till köket. I dessa lådor ska du ha torra varor som ej är öppnade.