Okategoriserade

Tvål en snygg deltalj i badrummet

Doftande tvålar älskar jag, men då pratar jag inte om flytande tvål utan hård.

Visste du förresten att livsmedelsverket rekommenderar hård tvål istället för flytande tvål. Hård tvålen är mera effektiv mot bakterier och virus för du tvättar händer under rinnande vatten. Då sköljs bakterier och virus bort från tvålen även fast många använder tvålen.

Ett badrum eller toalett med en glasburk med dina fina doftande tvålar är snyggt. Eller i en korg. Väldigt snygg förvaring. Vill du dessutom ha hjälp med att städa rent i ditt hem samt kanske även fönsterputsning? Då kan du anlita städhjälp.

Hård tvål hos eko hudbod

Inom kort öppnar en webshop där kommer finnas hård tvålar att köpa som är naturliga och ekologiska. Tvålen du använder ska du lägga på ett luftigt tvålfat så att tvålen torkar mellan användningar. På så vis håller tvålen längre.

Förrutom att hård tvålen är mer effektiv mot bakterier och virus så spar du på avfallet istället för om du skulle använda flytande tvål på flaskor. Dom kan du inte heller slänga hur som helst utan det ska sorteras. Hårda tvålar behöver minimal förpackning och det är bra både för dig som slipper ta hand om en massa tvålflaskor. Sen är det även bra för miljön med tvålar som behöver lite förpackningsmaterial.

Det skulle verkligen lukta gott i badrummet med eterisk neroliolja som också är naturligt.