Inredning

Skapa en känsla av integritet på din balkong

Låt inte ett delat utrymme hindra dina designerinstinkter.

Ett insynskydd kan skapa en illusion av integritet om din balkong ligger angränsande till en granne – och ger en dramatisk bakgrund till en hemtrevlig sittgrupp. Välj en smal bänk och en sidostol istället; den luftiga konfigurationen tar mindre plats men kan vara lika mysig om du lägger till en kudde, kuddar och en filt. Också ett konsolbord för att klä upp saker, massor av växter och till och med en förvaringskorg för filtar och handdukar.

Här kan du ha mysiga fredagskvällar med dina väninnor när ni bjuder in en spådam som ska sätta guld på er tillvaror. Många väninnor brukar samlas och bjuda in någon föreläsare bara för att ha det lite kul ihop. Det är dagens sätt att umgås genom att hitta på olika aktiviteter och bjuda in någon typ av nöje på detta sätt.