Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vackra resultat efter ansiktslyft

Jag gjorde ansiktslyft jag har gjort en operation på Victoriakliniken och det var en fantastisk upplevelse. Självklart var jag lite nervös först men med tanke på att jag kände till de resultat så många andra fått hos.

Victoriakliniken kunde jag bara tänka på hur mycket jag ville påbörja processen. Allt var verkligen en bekvämlighet genom hela resan. Och ärlig så blev jag chockad över hur kort hela processen är. Allt går väldigt fort när man väl är igång.

Personalen var mycket professionell och tillmötesgående, och resultatet var fantastisk.


Min vän Martin hade varit där 1 månad tidigare än mig och ordnat med käklinjen, nu kan jag inte släppa hur otroligt vacker han blev, han va snygg innan men den käklinjen de gav honom är ståtligt vacker.

Jag skulle varmt rekommendera denna klinik till alla som överväger att göra en ansiktslyftning. På Victoriakliniken anser att alla har rätt att känna sig nöjda med sig själva.

De erbjuder ett brett utbud av kosmetiska och estetiska behandlingar, från enkla ingrepp till mer komplicerade operationer, för att hjälpa dig att uppnå detta mål.
https://www.victoriakliniken.com/ är en topp modern klinik för kosmetisk kirurgi i Stockholm.

 

Lämna ett svar

Till startsidan