Okategoriserade

En kreativ dag med målning

Jag är en person som älskar att vara kreativ.

Håller alltid på med nånting. Måla möbler och vackra prylar tycker jag är jätteskoj. Och har gjort till och från i många år. Och nu är det väldigt spännande för imorgon har jag ett möte med ett återviningsföretag som har både loppisar lokalt i nästan hela Sverige men även online. För i morgon ska vi diskutera hur jag kan ta tillvara mitt målande med att sälja mina målade projekt. Ofta går jag på loppisar eller via Facebook där jag köper in det jag ser kan bli nånting snyggt av. Och då jag oftas köper väldigt slitna objekt men som är hela så blir det miljövänligt återbruk. Och det tjänar både du och jag på. Ofta målar jag vitt och målar en snygg passande text. Men ibland blir det även svart bara för att black is beauty. Och kanske framöver kommer jag testa andra färger också.

Denna väska som skulle passa bra till sytillbehör då den en gång tiden har varit förvaring för en symaskin