Okategoriserade

Snart kommer jaktsäsongen

När det är jaktsäsong ska man vara försiktig och inte gå ut för långt i skogen för att tex plocka svamp eller blåbär.

Visst finns det mycket blåbär i skogen och då kan man heller inte låta blir att vilja göra en resa in i skogen. Man ska då ta med sig varma kläder och en filt att sitta på. Ibland kan det också vara på sin plats att ta med sig lite mat in i skogen för man kan bli hungrig när man efter en lång dag har plockat både svamp och blåbär. Den svamp sort jag älskar mest är trattkantareller för man kan laga massor av olika sorters mat med dem. Tex så kan man steka dem lite i smör och salta. Till det kan man ta bröd och äta för att bli lite extra mätt. Samt så kan man ta och köpa kaffe och te online om man vill också.

Om man ska stanna länge i skogen så kan man även ta med sig något varmt att dricka och lite smörgåsar med smör, ost, gurka, saltgurka och tomat. Det blir väldigt gott ska ni se. Sen ska man också ha med sig Crispi kängor för att kunna gå långt i skogen.

Med ovan skor kommer du komma långt i skogen och aldrig bli trött för de är både bekväma och varma nu när hösten närmar sig. Vi går ju mot kallare väder och behöver varma kläder nu när iv ska ut i skogen med våra barn och vänner.

Det är alltid lika rolig i skogen oavsett hur gammal man är. Hur gammal du än är så är skogen något vi alla mår bra av och längtar till. Så ta nu på dig skorna och ge dig ut i skogen och få frisk luft och härlig motion. Du kommer sova bättre vilket jag verkligen lovar dig.