inlägg

Kan du kommunicera med djur?

Sponsrad inlägg i samarbete med

Visste du om att man kan kommunicera med djur? Det är det vanligaste sättet att få djuren att förstå vad det är du vill. Hur gör du då tänker säkert du? Jo du tänker på det som du vill att ditt husdjur snappar upp. Tex om du vill att din hund ska hämta dina tofflor så ska du tänka på dina tofflor hur de ser ut. Sedan ska du föreställa dig hur din hund går och letar upp dina tofflor för att hämta dem till dig. Svårare än så är det inte.

Hur gör du för att förstå vad din hund tänker?

Då behöver du först varva ned och meditera en stund. Detta kan du göra sittande eller liggande. Du sätter på en lugn musik som gör att du går ned i varv. Sedan kopplar du bara av och då kommer du helt plötsligt få bilder i ditt sinne som inte är dina. Då är det din hund som sänder dig bilder dvs telepati. Detta är inget övernaturligt eller magisk detta är helt naturligt. Prova ska du se och du och din hund kommer att komma mycket närmare varandra.

Tänk på hundens hälsa

Vi alla kan inte var friska jämnt och ständigt för då vore vi ju odödliga eller hur? Detsamma gäller ditt husdjur oavsett om det är en hund du har eller en katt. Många människor skaffar också katter då dessa är mycket självständiga dvs du behöver inte ens gå ut med dem. Även om de går ut så behöver de inte ditt sällskap. Hunden dessutom är mycket beroende av dig på alla sätt. Så tänk också på att ha en bra hundförsäkring för din hund också om hunden helt plötsligt skulle må dåligt. Som jag skrev ovan så kan inte en hund tala om för dig att han har ont. Du känner säkert din hund väldigt väl och vet hur hunden beter sig när han är glad respektive mycket ledsen och nedstämd.

En hund visar ganska omgående när han inte mår bra. Tänk bara på de hundar som lever på gatan hur ledsna de alltid ser ut. Just för att de är sjuka, ensamma och inte får någon uppmärksamhet. En hund är verkligen beroende av dig som människa på alla sätt. Hunden har så mycket ansvar dvs hundens tänder, hälsa och motion. En hund behöver promenera minst 45 minuter per dag för att inte bli överviktig. Har du en hund dessutom med mycket god aptit bör du också besöka veterinär och ta upp detta problem. För fetma hos djur är farligare än vad fetma hos människor är. Gör allt du kan för din hund och ta ansvar för ditt husdjur så att husdjuret mår bra.