Okategoriserade

Läkande reiki healing med Stina

Jag har fått distanshealing (Reiki) av Stina som driver Ljusets vingar. Hon har gått samtliga Reiki kurserna 1-3 

Jag har också gått Reiki 2 hos Karina då man lär sig att sända Reiki healing på distans. Jag hade först en kort samtal med Stina i telefon. Hon bor dessutom i Uppsala vilket för mig kändes lite bättre även om jag fick behandlingen på distans. Jag vaknade med migrän och kände att jag bara måste ha healing för att bli av med värken.

Sagt och gjort bad Stina att jag skulle lägga mig ned kl 13.30 och jag la mig på soffan i köket. Så fort klockan hade slagit 13.30 då hon började sända kände jag direkt att min migrän försvann. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gjorde under denna behandling. Blev rekommenderad av några vänner som går hos Stina på distans healing. Även de vännerna bor i Uppsala.

Stina kunde känna att jag bar på massa stress och att det var mycket aktivitet i huvudet på mig. Jag har haft det väldigt jobbigt, men just nu har jag det inte lika jobbigt.  För mig är hälsan viktigast allt annat går att lösa. Jag tror att allt här i livet är möjligt det omöjliga tar bara längre tid.

Andlighet och personlig utveckling

Människor som saknar andlighet saknar personlig utveckling. För vi alla är sökare och ingen kan 100 % säga vad som är sant här i livet. Att inte tro på något är att inte kunna utvecklas personligt för då står man på samma ruta resten av sitt liv. Har du problem i livet så kommer du aldrig komma förbi det problemet. De som skrattar åt andlighet och spelar coola är de människorna som är mest förvirrade här i livet.