inlägg

SEO är A och O för ditt företag

Sponsrat inlägg i samarbete med hjalmarcompany.se

Har du ett företag som inte syns på nätet? Har du någon gång googlat och undrat vem och varför vissa företag dyker upp på första sidan. Har du också tänkt på att man sällan bläddrar till sida nr 2 på google utan man gör helt enkelt en ny sökning.

Vi människor är så bekväma av oss vi vill hitta fort det vi söker. Därför ska du alltid välja enkla sökord som du vet att folk söker på för att hitta företag som din. Förr i tiden när internet inte fanns så brukade företag annonsera i olika tidningar.  Vad alla dessa företag gör är något som heter sökmotoroptimering för dig som verkligen vill sticka ut och synas på google på första sidan så klart. Tex så har jag under flera år köpt in gamla möbler och sålt vidare. Innan jag köper dessa möbler så renoverar jag dem och snyggar till dem. Jag sätter min egen prägel på dessa möbler också så att alla känner igen dem. Jag har som ett eget signum på mina möbler. Vilket ord ska jag då optimera för att syna på google tänker ni?

Tex gammalt blir nytt kan vara något folk googlar på för att hitta möbler som är gamla men som blir som nya. För det är exakt vad det är jag gör med mina möbler jag köper in innan jag säljer dem vidare. Du måste också sitta ned och fundera över vad det är exakt folk kan tänkas googla på för att hitta just din verksamhet. Detta kan också ändras från vecka till vecka. Det är mycket hård konkurrens på google så det gäller att vara uppdaterad hela tiden så du inte faller från din plats eller tron dvs kung på google och kund på att optimera din sida.

Här kan du också ta hjälp och fråga dig fram och prova dig fram vilka sökord som passar din verksamhet bäst. För ibland vet man inte vad folk kan tänkas söka på. Var inte rädd för att prova eller för att fråga dig fram. Det finns mycket duktigt folk som kan allt om google och dess algoritm. För det finns nämligen en algoritm som också med tiden ändras. Det gäller också att förstå hur google tänker och varför google tänker som den gör. Många människor försöker luska fram detta och det finns de som verkligen lyckas och är duktiga på detta område.