Okategoriserade

Kunglig bibliotek till budgetpris

Nu vill jag dela med mig till mina läsare hur jag inreder mitt hem för att få ett kungligt bibliotek till ett budgetpris.

Det jag gillar är att en inredning ska påminna mig om skola eller bibliotek. Helst då en skola från ca 1700 till början av 1900 talet. Jag får mycket inspiration från kostymdrama och olika slott som jag har besökt och kommit fram till nedan inredning. Det jag även gillar är porslindockor, böcker och Chesterfield soffor är ett måste om du gillar inredning som ska påminna om ett bibliotek eller snygg lärarrum från 1800 talet. Man kan även fylla sitt bibliotek med olika viner för att få rätta känslan.

Fyndpriser om du gillar Chesterfield soffor

Mina Chesterfield soffa kommer från en butik då de har såg låga priser. Jag har besökt varenda möbelaffär och surfat runt på nätet. Det billigaste var från Soffadirekt så jag beställde helt enkelt mina soffor direkt från dem. Jag har nu hemma 2 stycken 3 sits soffor och 1 2 sitssoffa. Jag förstår inte vad man ska med en fotölj till eftersom folk hellre väljer stora soffor att sitta på än att trängas i en fotölj. Det är väldigt snyggt med en fotölj om man nu gillar inredning.

Jag väljer bekvämlighet först när det gäller soffor. Fast här fick jag både bekväma soffor och snygga. Jag älskar Chesterfield soffor och det är det enda soffor jag någonsin har önskat mig under hela mitt vuxna liv.

Eftersom jag gillar picknick så gillar jag även låtsasmat dvs mat av plast för att inreda med. Tex plastvindruvor, bröd mm bara för inredningens skull.