Okategoriserade

Visste du om att ditt husdjur avgör din inredning?

Det fanns en tid då jag hade kaniner hemma som gick fritt och visste du om att jag inredde mitt hem beroende på vilka möbler som inte kunde förstöras av mina kaniner?

Nu har jag inga kaniner kvar och kan därför fritt välja vilka möbler som jag kan köpa utan att behöva tänka på att kaninerna kan vandalisera dem. Jag hade en kanin som hette Femman som tog över en soffa och lät inte någon människa sätta sig på soffan. Han kunde hoppa upp på soffan och försökte buffa ner personerna och gav sig inte förrän mina gäster lämnade soffan.

Det mina kaniner älskade var mattor över hela huset. För om det var vanlig golv så halkade kaninerna och föredrog mattor. Om jag inte hade en matta i ett rum så hade de heller inget intresse av att ens befinns sig i det rummet.

En favorit jag har som jag supergärna skulle vilja ha i mitt hem är denna Marockanska äkta Berber matta som heter Boucherouite matta som är 230 X 175 cm

Berber är ett folkslag i Marocko som har väldigt stränga regler för hur de lever. De är ett nomadfolk som gjorde sina egna mattor. Dessa mattor görs av tidigare använda textilier som ull, bomull, garn, syntetiska fibrer och andra textilier som kan återanvändas. Väldigt miljövänligt med andra ord för er som är miljömedvetna.