inlägg

Nu blir det verkligen ett stort bröllop

Sponsrad inlägg i samarbete med Advokatfirman Libre

Jag känner till ett par som har varit sambo nu i 10 år och har 3 barn som är väldigt stora nu. De skaffade barn väldigt tidigt i livet och nu vill de gifta sig. Eftersom de har hållit ihop så pass många år så vet alla att deras relation är seriös och att de kommer att hålla ihop hela livet. Därför kommer detta att bli ett mycket stort bröllop.

De har hyrt en festlokal som egentligen är en konferenslokal men denna lokal ser ut som ett slottsrum. De har bjudit in alla de känner och inte lämnat någon utanför. De är väldigt generösa av sig och vill inte att någon ska känna sig utanför. Det finns nog inget värre än när folk fryser ut en med påhittade lögner för att de inte kommer på något annat svepskäl.

Blir man inte bjuden på ett bröllop så innebär det att man inte står nära varandra. Då kan man lika gärna sluta umgås. För det är vid sådana dagar också man kommer bäst i håg vilka som är viktiga i ens liv. Finns folk som kan vara väldigt klantiga och säga rakt ut inför någon de inte har bjudit att de snart kommer ha huset fullt med inbjudna gäster. Varför ens kläcka ur sig något så dumt? Ja då vet man i varje fall att detta inte är en vän utan man sätter då vänskapen på en helt annan nivå. Man hör av sig när man verkligen behöver varandra och inte för att ställa upp för varandra.

Ett äktenskap bör hålla livet ut när man väl bestämmer sig för att gifta sig med varandra. Ibland håller inte äktenskapet tyvärr och då måste man sätta sig ned och fundera om man ska fortsätta tillsammans eller om man ska flytta i sär.  Har man barn ihop så kan det vara bra med advokat vårdnadstvist så får lagen avgöra vem som är bäst lämpad att ha barnen och hur man ska fördela vårdnaden kring barnen. Många blir så själviska och tänker främst på sig själva och inte på barnen när de skiljer sig. Man måste låta barnen gå före allt annat för annars får man mer problem i framtiden. Man skapar barn som inte är trygga i sig själva i stället för att skapa barn med gott självförtroende och inre trygghet.