inlägg

Att studer är också en hobby

Jag har länge sålt varor, möbler, vaser allt inom inredning.

Jag har även provat på att sälja ekologiska tvålar och allt detta har jag gjort som en liten butik på min gård. Folk känner till mig väldigt väl. Då jag brukar köpa gamla möbler och göra dem till helt nya och då sätter jag också pris därefter.

Nu vill jag göra något helt nytt nämligen att studera på distans då det var så länge sedan jag fick i skolan och har verkligen saknar skolan. Jag saknar att öppna en bok och anteckna det en mentor säger. Jag har verkligen saknat att sitta bakom en klassbänk igen och få känna mig ung på nytt igen. Det är alltid rolig att studera för man känner att man lär sig något nytt hela tiden och man växer hela tiden så länge som man studerar något nytt och roligt. Man ska då studera något man brinner för. Något man kan tjäna pengar på i framtiden som gör att man själv också kan utvecklas både ekonomisk och kunskaps mässigt. Man vill inte stå på samma ruta hela sitt liv dvs ruta ett. Ingen människa vill stagnera alla vill vi utvecklas och nå våra drömmar.

Man ska ej ha bråttom med något

Livet ska vara roligt och spännande därför ha inte bråttom med något. Har ni bråttom så slutar ni att andas och då försvinner glädjen. Att inreda en lägenhet ska ta lång tid för man ska testa och se vad som passar ihop. Har man bråttom så kommer saker och ting bli malplacerade och då försvinner det roliga och det vackra med inredningen.

Jag ska plugga på distans för att kunna jobba med det jag verkligen tycker är spännande. Att studera på distans är något trendigt just nu och verkligen inne. Då vi är vana med allt som är på distans efter att världen drabbades av pandemin. Vi är nu vana att göra allt på distans och vi sparar mer tid på distans än att befinna oss på plats för att utföra allt. Är det inte skönt att vi har internet och att allt bli enklare om man studerar det på distans. Vi behöver inte längre avsätta onödig tid på att resa eller vara närvarande.

Jag gillar också allt som är vackert och älskar att kombinera färger med former. Då jag redan driver en inredningsblogg så faller det mig naturligt att även studera detta på distans.