inlägg

Jag verkligen flyttar ofta

Det är så roligt att flytta och jag har gjort det så pass många gånger att jag verkligen har tappat räkningen.

 

Jag har också förut jobbat för ett städbolag och städat i många hem som är på väg att flytta. Så man kan säga att jag är verkligen erfaren när det gäller att städa i hus och hem så är på väg att tömmas. Jag vet exakta regler och vad man kolla efter när det gäller att granska ett hem som är på väg att tömmas.

Jag är så pass duktig att många människor anlitar mig och jag verkligen älskar att städa rent då jag är expert på mitt eget område. Jag är inte lika duktig på att bära tunga möbler och då låter jag någon hjälpa mig med flytthjälp så att jag kan spara min rygg. Det är inte kul att bära tunga möbler det enda jag kan bära är min egen handväska. Jag kan inte ens bära tunga matkassar och brukar låta gubben bära dem hem i stället.

Hur gör du när du flyttar?

Brukar du också som jag tycka att det är så pass jobbigt att bära att du hellre anlitar andra människor. Folk brukar ringa runt till sina bekanta för att få den hjälpen. Det är inte alltid folk orkar ställa upp på sådana saker de vill hellre att du ringer en riktig flyttfirma när du ska flytta. För de själva ringer väl inte upp dig när de ska flytta utan också är sådana som ringer flyttfirmor.

Så besvära inte dina vänner för då kommer de sluta svara i telefon till slut och i värsta fall kanske blockera dig från Facebook och mobilen. Var nu en god vän och anlita en härlig flyttfirma så att du får den hjälp du behöver. För då kan du göra något annat under tiden. Tex laga mat eller börja plocka upp varor i ditt nya hem. För du kommer att lägga ned fler timmar på att plocka upp varor än vad det tar för dig att packa ihop dem.

Varför inte besöka en vän den dagen och verkligen slappna av ordentligt. Ni kan gå ut i skogen och plocka bär för att göra marmelad eller saft av dem. Ni behöver verkligen komma ut i naturen och koppla av om ni ska packa upp massa varor och städa igen.

När ni väl plockar bär och frukt så rensa dem innan ni bär in dem i ert nya hus eller lägenhet. Börja inte dagen med att stöka ned eller gegga ned med massa lera och jord. Man ska ta hand om sin lägenhet på ett sätt som om det vore gjort av glas som kan gå sönder.