Inredning

Styla upp ditt hem med tavlor

Nånting som jag tycker är väldigt lätt att inreda med är faktiskt tavlor.

Det är alltid lika roligt att inreda sitt hem med tavlor med olika motiv. Företaget är desto roligare att inreda då man har mer besök på sitt kontor än sitt hem. Då är det väldigt viktigt att kolla hur man kan göra för att få folk att verkligen lägga märka till alla tavlor. Detta gör du bäst genom att du har en historia bakom varje tavla för då blir det som att du redan innan ni har klivit in på mötet börjat berätta om själva företaget. Detta kommer verkligen att uppskattas för de kommer komma i håg mötet som något trevligt och kunskapsgivande.

Har du ett företag så ska du verkligen använda dig utav tavlor. Tex säljer du kaffe så kan du pryda väggarna med äkta kaffe som du har klistrat fast och på så sätt kommer till kontor alltid lukta kaffe. Behöver du också mer och bättre ekonomi i ditt företag? Kolla då gärna upp Checkkredit till företag så att du får ditt företag på fötter för det kan vara värt i början för att inte tappa.

Man minns ju själv när man besökte olika kontor vilken upplevelse man hade av dem. Man uppfattar folk trevligare om de kan berätta något extra om företaget innan man kliver in i själva rummet där mötet ska äga rum.

Det bli inte lika stelt utan det kommer kännas som om man är hemma hos någon och bara dricker en kopp kaffe. Du ska också alltid bjuda dina gäster på kaffe och kaka för folk blir mer avslappnade när de sitter och får fika en stund. Om det dessutom är kallt ute då blir folk genast varmare också i kläderna och detta är superviktigt för alla som deltar på mötet. Vem vill sitta och frysa på ett möte när man faktisk kan vara varm och få koppla av en stund innan man går över till mer allvarliga ämnen som försäljning mm.

Vissa människor kan vara väldigt stela i början och det får kunden att känna sig i vägen fast att han är kunden och du säljaren. Gör inte så mot dina kunder utan se till att de trivs. De som talar mycket brukar ofta vara de som inte köper in något eller blir till besvär. Folk som talar mer än de lyssnar är självupptagna och vet ej hur man gör affärer på lång sikt.