Okategoriserade

Harrods i London ägare Al Fayed familjen

Flattered skor som har kommit in till Rizzo i Froumgallerian Uppsala. Snar kommer de även att säljas utomlands. Nu finns flattered på Harrods också som ägdes av Dodi el Fayed.

Rizzo har gått i konkurs

Jag provade Isabella Löwengrips flattered och de ser rosa ut på bild. Jag tyckte först att de ljusrosa var finast på bild, men i verklighet så föredrar jag faktiskt de vinröda flattered. Blondinbella själv berättade att de som gick åt mest var de vinröda flattered

Tills Blondinbellas Flattered skor ingår en förvaringspåse som är väldigt fin och exklusiv med en sidenband till.

Blondinbella har sina flattered i fyra färger som ni kan se nedan. Den vinröda Flattered heter Bordeaux.

Äntligen så kan jag få berätta om Flattered som jag och mina kollegor har jobbat med sedan i början av året, eller mars snarare. Jag sa ju i somras att det var två nya projekt jag höll på med i hemlighet, Löwengrip Care & Color och nu Flattered.