Okategoriserade

Fiskgratäng från Middax.se

Om ni minns så fick jag mat för 3 dagar levererat hem till mig från Middax.se och jag hade med dessa råvaror lagat mat efter de recept som var hemskickade till mig. Jag beslutade mig för att laga fiskgratäng med sej fisk med potatismos. Jag la gröna ärtor i potatismoset för att få bättre tuggmotstånd.

I går kväll var det kundkväll på Myrra på Rådhuset i Uppsala. Inrednings designern som föreläste om hur man bjuder in för stort och litet sällskap under julen.

Madeleine jobbade förut på Stylistakademin som var hos mig för några år sedan och stylade om hela mitt hem med en budget som jag hade givit dem. Jag funderar starkt på att anlita dem igen för jag behöver tapetsera om hela huset och behöver Stylistakademins råd igen.

Jag tog bilder av Madeleine och sedan satte jag mig i soffan och lyssnade aktivt på vad hon hade att berätta om inredning med shabby chic.