inlägg

Köksredskap inför julmiddagen

Står du som värd inför julmiddagen i år? Frukta inte, här finner du alla köksredskap och prylar du behöver för en stressfri dag. Från Janssons frestelse och köttbullar till julskinka, imponera på dina gäster med dessa nödvändiga köksredskap inför julen.

Förbered dig för den stora middagen

Att laga mat till jul kan vara en skrämmande uppgift men lite planering och organisering är hemligheten till framgång på juldagen. Dagen före julafton är den perfekta tiden att förbereda julskinkan, köttbullar, grönsaker, potatis och andra småsaker. Nu när du har förberett så mycket du kan är det dags att luta dig tillbaka och koppla av med din favoritdryck. Oavsett om du startar julaftonsmorgonen med en utsökt frukost så är ingen jul är den andra lik i varje hushåll, varje familj har sina egna traditioner och rutiner. Med förberedelserna för huvudmåltiden i full gång kan du ta dig tid att njuta och umgås med dina nära och kära.

Checklista inför julmiddagen

Köket är det mest trafikerade rummet i huset under julen så det är viktigt att se till att du har alla verktyg du behöver. Från glas och blandare till stekplåtar och skärbrädor, vi har listat alla köksredskap för julen du behöver för att förbereda och laga mat utan stress. 

Köksredskap för förberedelse

Ta itu med dina festliga julrecept med hjälp av köksredskap som exempelvis skärbrädor, blandningsskålar, träslevar och durkslag.

 • Skärbräda
 • Durkslag
 • Mixer
 • Spatel
 • Visp
 • Träslev
 • Serveringsbestick
 • Äggklocka

Köksredskap för matlagning

Utöka dina kulinariska färdigheter och uppgradera ditt kök i jul med grytor och stekpannor av hög kvalitet.

 • Kastruller (av olika storlekar)
 • Stekpanna och stekspade
 • Kötttermometer
 • Aluminium folie

Köksredskap för servering

Ingen fest är komplett utan ett vackert dukat bord. Traditionell eller modern? Oavsett vilket tema du väljer är dessa uttalande köksredskap perfekta för julmiddagen.

 • Såskanna
 • Serveringsfat
 • Tallrikar och skålar
 • Bestick
 • Flasköppnare
 • Vinglas
 • Julservetter
 • Ostbräda & knivar

Hos Kitchenstore hittar du ett stort utbud av köksredskap.