inlägg

Julkalender

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Vilken julkalender väljer du?

Det finns mängder med olika julkalendrar numera. När jag var liten fick man en och det var inget godis och det var inte heller leksaker i den. Nu kan du välja allt möjligt att ha i din julkalender. Strumpor till honom, leksaker till barnen, popcorn till de som älskar det. Allt finns! Det är bara fantasin som sätter gränser.

Många gör egna paketkalendrar. Både till barnen och till partnern. Det är en rolig idé tycker jag. Det kan dock vara svårt att komma på vad man ska ge. Det är ju ändå 24 paket som ska inhandlas och slås in. Till barne är det ganska lätt, det finns många små saker man kan köpa och slå in. Man kan också välja lite nyttiga saker som till exempel tandborste och strumpor.

Till partnern kan det vara lite svårare. På sinful.se hittar du två väldigt spännande kalendrar. Det är sexleksaker för par. Tillsammans med leksakerna kommer också ett insperationshäfte med tips och idéer till er. Köp det här. Det är en rolig kalender att öppna tillsammans och ett bra sätt att komma närmare varandra i julstressen.

Det finns två olika kalendrar att välja mellan. Den klassiska och den som kallas för Deluxe. Lägg lite extra pengar på er själva i år, det blir en rolig upplevelse för er båda. Ni kan beställa den på sinful.se. De levererar i diskreta paket så ingen behöver veta vad det är ni har köpt. Julkalendern finns bara i ett begrensat antal, så beställ den nu så att ni inte missar en rolig, intim julmånad.

Efter pepparkaksbak och lussekatter tar ni en mugg glögg och öppnar dagens lucka. Det är också ett sätt att få tid för varandra. Inte bara i sängen, utan verkligen tiden vara med varandra och inte bara stressa. Passa på att njuta!