inlägg

Försäkringar

Sponsrat inlägg i samarbete med Tryggvi

Vilken försäkring ska man ha?

Försäkringar är viktigt att ha. Hemförsäkring, olyksfall, bil samt många andra försäkringar. Vissa försäkringar är viktigare än andra. Hemförsäkring och olyksfallförsäkring bör alla ha direkt man flyttar hemifrån.

Hur ska man då veta vilken försäkring man ska ha? Vilket bolag ska man vända sig till? Det är en djungel bland de olika föräkringarna och försäkringsbolagen. Man bör vara nogrann när man väljer försäkring. Jämföra priser och vad som ingår. Det är inte så lätt och det tar lång tid. Nu kan man använda sig av Tryggvi.se för att jämföra försäkringar.

Tryggvi.se får du en överblick över försäkringarna och de har satt ihop det så att det ska vara lätt att förstå. Inga konstigheter alls, lätt för alla i alla åldrar. Man kan både läsa om de olika försäkringarna och man kan också jämföra priser från de olika bolagen. Perfekt för att slippa gå in på alla bolag, anteckna priser och vad som ingår. Här har du allt på samma ställe.

Sätt dig ner och tänk igenom vad du skulle behöva för försäkringar. Gå in på sidan och hitta det bolaget som passar dig bäst. Gå igenom lite vad det finns för olika försäkringar, kanske hittar du någon som du behöver men inte har tänkt på.

Det kan kännas som mycket pengar när man betalar sina försäkringar, men när olyckan är framme är man så glad över att man hade den försäkringen. Till exempel vid inbrott. När de har stulit dina saker och du inte har en försäkring måste du betala allt på nytt. Om du har en försäkring så får du i alla fall tillbaka en del utav pengarna så att du kan köpa lite nya saker. Tänk på att alltid spara kvitton på det du köper, om tjuven är framme så kan du bevisa vad det är som de har tagit. Numera är kvitton rätt dåliga så jag rekommenderar att man fotar sitt kvitto, då finns det alltid kvar.

Lycka till!