inlägg

Ditt elavtal

Sponsrat inlägg i samarbete med Elavtaldirekt.se

Spara pengar med billigare elavtal

Har du tänkt på ditt elavatal? Det är oftast ingenting man tänker på, man betalar bara räkningen när den kommer och räknar med att man har el hemma.

Vi använder el hela tiden. Nu ännu mer än tidigare. Vi laddar allt med el. Vi har det hemma i lampor, tv och alla köksmaskiner. Vi laddar, datorer, telefoner och klockor. Till och med bilarna laddar vi med el numera. Därför är det extra viktigt att vi tänker på vilket elavtal vi har.

Behöver du spara pengar? Då ska man tänka på att dra in på kostnader. Elen är faktiskt en kostnad du kan dra in på. Självklart ska du fortfarande ha el hemma, det är svårt att leva ett normalt liv annars. Visste du att det finns över 100 olika elbolag att välja mellan?

Innan 1995 kunde du inte välja själv vilket elbolag du skulle använda, men nu har du själv chansen att påverka dina kostnader. Det är jobbigt att ringa runt till alla bolag och höra deras priser och rabatter. Det är nästan lika jobbigt att googla på alla priser och rabatter. Det gör att vi oftast håller oss till de elavtalet vi alltid har haft.

Nu kan man jämföra billigaste elavtalen på Elavtaldirekt.se. Enkelt och smidigt kan man hitta det billigaste och bästa för sig själv. Allting på en och samma sida. På så sätt kan du minska dina kostnader varje månad. För vissa är det stor skillnad och för andra blir skillnaden liten. Som man brukar säga “många bäckar små…”

På Elavtaldirekt hittar du bra avtal, rabatter och bra villkor. Så det är är verkligen värt att ta en stund framför datorn för att jämföra elpriser och hitta ett billigare och bättre bolag än det du har idag.

Har du en sommarstuga eller kanske till och med flera sommarstugor så är det värt att ta en titt på avtalen till de också. Vi använder oftast stugorna under en begränsad period, men vi betalar ändå för elen. Där kan du spara in många kronor om du är smart och hittar ett bra elavtal.