Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

3 läsvärda utländska inredningsbloggar

3 stycken läsvärda utländska bloggare att följa.

1. Stil av Emily Henderson : Det finns verkligen ingen bättre blogg för att visa hur man gör allt från att mäta dina gardiner till att hitta den perfekta soffan för budget till att ta reda på vilken storlek matta du behöver. Jag älskar att Emily delar sin tankeprocess och tar dig med på resan, rädd för att spilla alla hennes bästa hemligheter.

Foto av Stacy Zarin Goldberg, design av Zoë Feldman

 

2. My Design Chic : En kollega i North Carolina, Kristy Woodson Harvey och hennes mamma Beth Woodson skapade sin prisbelönta blogg, My Design Chic, för att visa upp lyxdesign och var en av de första stora designbloggarna som fick en snabb publik. Jag är besatt av alla hennes otroliga hemturneringsfunktioner!

3. Lauren Leiss : Även om Laurens interiörer naturligtvis är otroliga är det hennes mycket personliga röst på hennes blogg som drog mig in. Jag älskar att trots hennes framgång känns det fortfarande som om hon är den som skriver en anteckning bara till mig. Hon fick också kycklingar – en stadsflickas hemliga fantasi!

Lämna ett svar

Till startsidan