inlägg

Badrum som ska renoveras – tips idéer

Att bygga nytt eller renovera ett badrum tycker jag skulle vara ett väldigt spännande utmaning att göra. Att från grunden jobba med olika material och badrumsinredningar. Beroende på hur stort badrum man har som ska fixas är det viktigt att tänka till från början. För är det inte så stort. Bör man från början känna in sitt behov av t.ex dusch eller badkar innan man börja med att välja färgsättning och material. Har man stort badrum tycker jag absolut man ska välja båda.

Men hur som haver så är det viktigt att in i minsta detalj planera. Från badkar, dusch, tvättställ till minsta tvålkoppen att få sitt dröm badrum. Personligen skulle jag välja badkar för att kunna ha sköna badritualer förutom att ha sin dagliga rengöring. Därför är det viktigt från början att känna in sitt behov. Ska du bara kunna ha dina egna dagliga rengöring. Eller vill du kunna ha njutningsstunder i badrummet med avkopplande badstund också. Och ljusetsättning bör man också tänka på. Klart och ljust vid dagliga rengöring med möjlighet att få ett mörkare ljus vid avkoppling i badet.Badrum

För ditt badrum hos Kakelpalatzet

Badrum

När man har bestämt sig kan man börja med att kolla in vilken färgsättning och material man vill ha i badrummet. För sen när det är färdigt kommer det roliga med att välja badrumsinredning. Och det finns en uppsjö av olika tillbehör till badrum. Kakelpalatzet t.ex har många badrums partners som dom arbetar med. Just för att du ska få möjligheten att kunna välja exakt den badrumsinredning du vill ha. Dom hjälper er in till minsta detalj. Prima och Sanova är t.ex två av deras samarbetspartners. Men dom har många fler som du hittar på deras hemsida med länkar till respektive partern. Kika gärna på deras olika samarbetspartners för när du bestämt dig vilket märke du vill ha hjälper Kakelpalatzet till med minsta detalj.