Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Styla upp ditt hem med tavlor

Nånting som jag tycker är väldigt lätt att inreda med är faktiskt tavlor. Och det behöver inte vara dyraste konst som man sätter upp på väggarna. Det kan lika bra vara snygga Posters eller planscher. Själv har jag billig konst på mina väggar för jag gillar Posters med olika motiv samt tycker jag att läsvärda texter är snyggt. En tavla säger så mycket för du kan få en känsla utifrån vilket motiv det är. Är det t.ex en sommarbild från en strand ja då kanske  semestertider dyker upp då du haft en skön dag vid stranden. Här ska jag visa några bilder från mina väggar.

En tavelhylla fungerar jättebra då du slipper spika upp tavlorna.

Den här tavlan har jag fått från en vän och jag fick välja texten själv.

En liten texttavla

Fungera även på en byrå

Eller på en vanliga hylla

Lämna ett svar

Till startsidan