Okategoriserade

Inredningspalatsens tips på vårgardin för kök

Inredningspalatsens tips på vårens köksgardiner.

En kappa eller rullgardin är aldrig helt fel. Hittar man inte färdigsytt kan man med enkelhet sy upp en snygg gardin enkelt och snabbt. Gardin tyg hittar du enkelt i välsorterade tygbutiker både på nätet och i fysisk butik. I köket passar det med mönster och gärna stormönstrat. Men även randigt som alltid passar in och är ständigt inne. Välj färg efter övriga färger i köket då blir det bäst. Här är några exempel på snygga gardiner till kök som passar den här årstiden. Och gärna i bomulls tyg. Även andra tygsorter funkar t.ex linne.

Själv ska byta gardiner till valborg i mitt kök och samtidigt putsa fönster.

För det är hög tid att göra det ny när vintern är förbi.

Gardiner tycker jag är det roligaste att arbeta med. För en gardin kan ändra så mycket på inredningsstilen och det är då en liten inredningsdetalj. Men en gardin kan ändra intrycket väldigt mycket. Och vill man inte ha en enkel kappa går det lika bra med snygga längder. Det är ditt kök och det är du som väljer efter ditt inredningsöga. Och det är du som kommer arbeta med laga frukostar, lunch och middag och då ska du trivas i ditt kök.

Kanske är du medberoende och behöver hjälp för att kunna engagera dig mer i inredning i lugn och ro? Har du familj och barn så kan du även läsa denna blogg.