inlägg

Showroom med snygga möbler för kontor

Hej titta hit alla företagare som letar efter kontorsmöbler eller till restaurangen. Är du på väg att inreda ditt nya kontor eller du kanske vill snygga upp kontoret med snygga möbler. Själv håller jag på med att inreda ett showroom då jag fått ett ledigt rum i mitt hem. Mitt showroom kommer bli kombinerat showroom och kontor. Där jag kan ta emot företagskunder och presentera mina produkter. Så då kommer jag behöva snygga kontorsmöbler, hyller och en snyggt konferansbord som är lite mindre. Det ska se snyggt ut och sittmöblerna ska vara bekväma. Sen är det också viktigt att möblerna är funktionella t.ex skrivbord som är höj och sänkbart. För då kan man arbeta i olika arbetsställningar. Sen ska mitt konferansbord ha plats för minst 6 personer. Då jag kan ta emot cirka 6 till 10 företagskunder samtidigt då jag har en presentation.

Tips på konferansbord med 8 stolar.

 

Konferensbord Alaska / Spider är ett runt konferensbord som kommer med bordsskiva antigen i bok eller i björk. Underredet kommer i krom, svart eller i silver.

Stol Tanya kommer med klädd sits och rygg i svart,  stomme i krom och armstöd av massivbok. Paketpris är nästan det bästa när man behöver konferansbord med stolar.

Köp nu för fällbara bord med hjul hittar du också hos AZ Design.

Det är nästan omöjligt att inte hitta möblerna som man behöver till sitt kontor eller konferensrummet . Utbudet är svårslaget plus att dom har

105 % PRISGARANTI

Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på deras redan låga priser om du hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, så lägger dom sig 5% under deras pris. Snabba leveranser.