inlägg

Seglingsresa för den äventyrslystna

Segla segla vilken känsla. Ute på de blå haven. Faktiskt en dröm eller en önskan för alla som skulle vilja segla nån gång i livet. Vilka berättelser du skulle kunna berätta för vänner och familj. Och även barnbarnen på äldre dar. Du kommer säkert ha många upplevelser att kunna berätta. Berätta om själva seglingen om landstigningen i olika länder och orter. Berätta om både små och stora händelser som du kommer få vara med om. Många tror att man måste ha kunskap i att segla. Men det ska jag tala om för dig att det behöver man inte. Du kanske aldrig seglat förrut men med More Sailing kan du segla med kunnig besättning. Då är det ända du behöver göra är att njuta av seglingen medans besättning gör sitt arbete och tar dig fram till destinationen. Samla ihop vängänget eller varför inte familjen och boka lagom till sommaren drömseglingen.

Ett annat tips är varför inte boka en bröllopsseglingen för er äventyrslystna nygifta par. Då kommer ni verkligen ha nånting att berätta om när era närmaste är nyfikna och vill höra om eran fantastiska ovanliga bröllopsresa. För vem ha sagt att man ska åka på en traditionell bröllopsresa när man kan göra nåt annorlunda som t.ex segla. Ja och oavsett vilken anledning till att du vill komma ut på en seglingsresa så finns det många destinationer med More Sailing att välja på. Seglingsresor är häftiga, spännande och roliga och passar alla med äventyrskänsla. Äventyrsresor är annorlunda och minnen du får för hela livet.

Seglingsresa med More Sailing

Med More Sailing kan du segla i Kroatien, Grekland, Italien eller Västindien (Karibien) spelar ingen roll om du är nybörjare eller redan erfaren seglare. More Sailing har seglingsresor med besättning för dig som vill ha en avkopplad semester och har även båtar att hyra för dig som vill segla själv. Så valet är ditt.

Du som är äventyrslysten kan dessutom välja att segla genom Medelhavet eller över Atlanten. Med andra ord kan dom skräddarsy en unik seglingsresa oavsett om du reser ensam, med familjen, kompisgänget eller med hela företaget.

Den kompletta researrangör inom seglingsturism är More Sailing. För hos dom finner du allt ifrån nybörjarsegling till långsegling – med eller utan besättning. Och det första du ska göra är att beställa hem deras katalog kostnadsfritt på deras hemsida. I den kan ni titta i och boka den seglingsresa som ni tycker skulle vara spännande för ert äventyr. Beställ katalogen HÄR.

Seglingsresa

Ett tips är att Kroatien är ett av deras populära seglingsresor. Kroatien är känd för deras väldigt fina skärgård med över tusen öar. I Kroatien finns även många vackra platser att segla mellan, såsom historiska städer med smala gränder med kullersten. Adriatiska havet är djupt, kristallklart. Under sommarhalvåret har Kroatien ett väldigt behagligt klimat, Kroatien brukar även ha flest soltimmar per år i Europa. Så det är en destination med garanerat säkert väder och mycket sol. För er som tycker att Kroatien låter som spännande seglingsresor kan läsa lite om den resan på deras hemsida.

Seglingsresa